SC Angelslo niet opgewassen tegen sterk SCN 

Hoogeveen zaterdag begint overtuigend aan competitie
23 september 2018
Sc Lutten en Hardenberg ’85 in evenwicht
25 september 2018

SC Angelslo niet opgewassen tegen sterk SCN 

De 1e helft begint in hoog tempo en al snel is duidelijk dat SCN een prima ploeg heeft. SC Angelslo wil goed aan de competitie beginnen maar heeft moeite om het tempo van SCN bij te houden. Verdedigend staat Angelslo goed en geeft weinig weg achterin. SCN komt in de 36e minuut toch op voorsprong als Jeffrey Marissen de bal via een eigen speler van Angelslo in het doel ziet verdwijnen. Tot aan de rust gaat Angelslo beter voetballen en krijgt ook kleine kansen om gelijk te maken maar weet niet te scoren. De 2e helft gaat SC Angelslo iets compacter spelen maar SCN maakt de dienst uit. In de 51e minuut is het raak voor SCN als Jarno Brands de bal uit zijn handen ziet glippen en Patrick Aarsman simpel binnen tikt. SC Angelslo knokt en krijgt nog mogelijkheden op de aansluitingstreffer maar SCN geeft niets meer weg deze middag. Een terechte overwinning voor de ploeg van Trainer Albertus Wiebing. SC Angelslo speelt volgende week de derby uit bij S.V.B.O.

Tekst: Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord