Verdiende nederlaag voor SVV ‘04

Westerwolde boekt nuttige eerste competitiezege
25 september 2018
Pesse maatje te groot voor DSC’65
25 september 2018

Verdiende nederlaag voor SVV ‘04

In de uitwedstrijd van SVV’04 tegen Dalen waren de Schoonebekers niet bij de les. Al in het begin van de wedstrijd werd er weifelend gespeeld. Dalen profiteerde hier gelijk optimaal van en binnen10 minuten was de stand 2-0 door doelpunten van Jeffrey Snijder enThijmen Venhorst. In de 20e minuut scoorde Rick Piek uit een voorzet van Jessie Rotmensen voor SVV”04. Hierna was het een gelijk opgaande wedstrijd, maar naar ruim een half uur liet Dalen zien dat je scherp moet zijn om deze ploeg van het scoren af te houden. Door 2 doelpunten van Wim Steege en een kopbal van Thijmen Venhorst werd de ruststand 5 – 1

Trainer Arthur van der Veen wisselde in de rust Jarno Gerrits voor Stan Sibon. Het gaf iets meer rust in de defensie. In verder een matige 2e helft scoorden beide teams nog een keer. Harmen Stuiver maakte  de tweede voor SVV’04 en na een mooi hakballetje van Rob Vrieling bepaalde Wim Steege de eindstand: 6 – 2 Over de gehele wedstrijd gezien een zeer terechte uitslag met een goed en scherp spelend beter Dalen. Voor SVV’04 is het duidelijk dan de derde klasse iets anders is dan de (oefen)bekerwedstrijden.

Dalen – SVV ’04   Eindstand  6 – 2

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman (60e Rick Strijker), 3 Michel Kerkdijk, 4 Stan Sibon (46e Jarno Gerrits), 5 Martijn Scherpen , 6 Robin Barelds, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Rick Piek (60e Lars Koopmeiners) , 10 Bart Moes, 11 Jessie Rotmensen

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord