Hoogeveen zaterdag verliest van zichzelf

Mariënberg verliest ruim in Oldenzaal
30 september 2018
Vv Protos en FC Ter Apel ’96 in evenwicht
30 september 2018

Hoogeveen zaterdag verliest van zichzelf

Grote nederlaag bij Nieuwleusen

Een blunderende doelman en een domme rode kaart deden Hoogeveen zaterdag de das om tegen Nieuwleusen. De ploeg van trainer Edward Sabandar begon nog voortvarend, maar verloor vervolgens van zichzelf. Nieuwleusen profiteerde hier optimaal van en won met 4-0.

Het was een duel tussen twee ploegen die vooraf tot de titelkandidaten werden gerekend en ook beiden hun eerste duel wonnen. Hoogeveen maakte in de beginfase die favorietenrol ook waar. Het speelde frivool en Nieuwleusen kreeg moeilijk grip op de Hoogeveense aanvallers. Hoogeveen werd ook een aantal keren gevaarlijk, maar een snelle openingstreffer bleef achterwege.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/pijnlijke-nederlaag/

Foto: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord