SC Angelslo krijgt te weinig bij SVBO

Vv Protos en FC Ter Apel ’96 in evenwicht
30 september 2018
Eenvoudige zege Sc Lutten op Sc Bant
30 september 2018

SC Angelslo krijgt te weinig bij SVBO

SC Angelslo staat na 4 minuten al achter als Nick Klingenberg door een fout in de verdediging van Angelslo de bal verwoestend inschiet. SC Angelslo pakt de draad weer op en speelt goed. Meerdere kansen worden niet benut en SVBO staat onder druk door een beter voetballend SC Angelslo. In de 14e minuut komt Angelslo op 1-1 door een eigen doelpunt van SVBO. Er volgen nog meerdere kansen voor beide teams om op voorsprong te komen voor  rust maar deze worden allemaal niet benut. In de 2e helft begint SC Angelslo opnieuw sterk en vele kansen gaan er niet in.

In de 52e minuut is het toch SVBO dat op voorsprong komt als Nick Klingenberg vanuit buitenspel bij de 2e paal inkopt. Scheidsrechter Wieringa negeert grensrechter Mark Gossen volkomen en keurt de goal goed. SC Angelslo speelt prima voetbal en krijgt een zee aan kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar verzuimt om te scoren. Een “zure”nederlaag voor de ploeg van Trainer Steenhuis die meer had verdiend. Volgende week komt Borger op bezoek bij SC Angelslo op Sportpark Meerdijk Noord.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord