SVV’04 en EMMS delen de punten

DSC’65 grijpt verdiende eerste zege tegen Schoonebeek 
1 oktober 2018
EMMS en SVV’04 in evenwicht
1 oktober 2018

SVV’04 en EMMS delen de punten

SVV’04 en EMMS hielden deze zondagmiddag beiden een punt over aan het duel Een terechte uitslag die de verhoudingen op het veld goed weergaven

SVV’04 begon zenuwachtig aan de wedstrijd, EMMS maakte daar gretig gebruik van en wist binnen 10 minuten al 2 x te scoren door doelpunten van Jord Anbergen en Jorunn Kleinheerenbrink. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg SVV’04 meer grip op de wedstrijd en ontstond er een gelijk opgaande strijd. Vlak voor rust viel de eindelijk de verdiende aansluitingstreffer voor SVV’04, een vrije bal werd perfect door Lars Koopmeiners in de linker bovenhoek geschoten

Na rust een fanatieker SVV’04 en  in de 48e minuut werd de inzet en spel dan beloond met de gelijkmaker,  een flitsende aanval over links werd keurig afgerond door Harmen Stuiver. SVV’04 was na de gelijkmaker een tijdlang  de bovenliggende partij en kreeg kans na kans. Uit een voorzet van Harmen Stuiver scoorde de na rust ingevallen Anne de Jonge, de 3-2 althans dat dacht de meerderheid van de supporters inclusief de omroeper echter de bal belande in het zijnet. SVV’04 ging daarna naarstig op zoek naar de overwinning, maar ook EMMS  was een aantal keren dichtbij een treffer. In de laatste minuut was het Harmen Stuiver die de 3 punten  veilig had kunnen stellen echter ging zijn schot  over het doel van  Bastin Kleinheerenbrink van EMMS. Na afloop was iedereen het er over eens dat de 2-2  een terechte uitslag was.

Opstelling SVV’04:

1) Wiljo Wesseling; 2) Matthijs Landman; 3) Michel Kerkdijk; 4) Jarno Gerrits ( Stan Sibon); 5) Rick Strijker; 6 Robin Barelds; 7) Harmen Stuiver; 8) Rick Piek;

9) Bart Moes ( Anne de Jongen); 10) Lars Koopmeiners; 11) Jessie Rotmensen

Tekst: Gerrit Kerkdijk

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord