Raptim wint van Protos

OZC wint, Mariënberg verliest!
7 oktober 2018
SC Angelslo te sterk voor Borger
7 oktober 2018

Raptim wint van Protos

Na een 1ste helft zonder hoogtepunten gaf Protos door teveel foute passes in de 2de helft de punten weg.
Raptim combineerde beter maar wist zich voor rust geen kansen te creëren. Hoewel Protos  verdedigend niet in de problemen kwam ging het in de opbouw te vaak mis door foute passes. Uiteindelijk was Stef Smits het dichtst bij een doelpunt, zijn strakke schot in de bovenhoek werd goed door Raptim doelman Kay de Groot weg gebokst. Na rust kwam Protos wat meer onder druk te staan maar ook nu wist Raptim niet op eigen kracht gevaarlijk voor het Protosdoel te worden. Protos leek in de 65ste minuut in de aanval te gaan maar de pass van een Protos verdediger belandde in de voeten van Sven Meiringh, deze bracht met een afstandsschot Protos doelman Frank Wasse dusdanig in de problemen dat deze de bal niet voldoende kon wegwerken waardoor Lars Hoving de 1-0 kon binnenschieten. Even later stak Bram Mittendorff het middenveld over om daarna Bart Reinink aan te spelen die vanaf de achterlijn strak voorschoot, helaas voor Protos kwam Michel Overweg net te laat om het laatste tikje te geven. In de 80ste minuut kreeg Michel Overweg de bal in de 16m. aangespeeld maar kreeg de bal niet snel genoeg bij de opkomende Bram Mittendorff waardoor deze weer terug moest en de Raptim verdediging zich kon herstellen. Waar Protos wel de ruimte kreeg om gevaarlijk te worden maar de passes niet aankwamen was Raptim vooral aan het overspelen zonder tot kansen te komen. Na 93 minuten spelen kreeg Raptim nog een corner die niet goed werd weggewerkt waardoor Kay Ambergen uiteindelijk de stand op 2-0 bracht. Raptim heeft hiermee zijn eerste punten in de 3de klasse behaald terwijl Protos wel elke week beter wordt maar nog puntloos is.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord