SC Angelslo te sterk voor Borger

Raptim wint van Protos
7 oktober 2018
Sc Lutten te sterk voor vv Avereest
7 oktober 2018

SC Angelslo te sterk voor Borger

Sc Angelslo begint goed aan de wedstrijd met goed positiespel. Borger speelt zoals verwacht compact vanaf de middellijn en wacht op het foutje van Angelslo om er zo op de counter snel uit te komen. SC Angelslo is beter en in de 13e minuut komt de thuisploeg op 1-0 als Sander Nijstad binnentikt na een schot van Jeroen de Groot op doelman Haandrikman. Na de voorsprong wordt Angelslo wat slordig en de eindpass is vaak net niet goed. Borger krijgt in de 28e minuut een 100% kans om gelijk te maken als na een fout in de verdediging Albert Stevens alleen op Keeper Brands af gaat maar deze geeft niets weg deze middag en houd SC Angelslo op voorsprong. Beide ploegen krijgen hier en daar nog kansjes maar daar blijft het bij in de eerste helft. Na de thee schakelt Angelslo een tandje bij en gaat beter spelen. Borger speelt nog steeds compact vanaf eigen helft. In de 57e minuut komt Angelslo toch op 2-0 als Dragan Sladakovic vanuit een vrije bal op 20 meter de bal prachtig in de kruising legt. Borger gaat nu vooruit voetballen en speelt ook beter maar de ruimtes worden groot en SC Angelslo krijgt nu meer kansen. In de 65e minuut is het weer raak voor SC Angelslo als Sander Nijstad zijn 2e goal van de middag maakt door een foutje in de verdediging bij Borger.(3-0) In de 76e minuut zet Gezim Luli de eindstand op 4-0 als hij vanaf het middenveld in een soloactie prachtig binnenschiet. Ook Borger krijgt nog een paar mogelijkheden om te scoren in de slotfase maar deze worden niet meer benut. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Vitesse`63 uit Koekange.

Tekst & Foto: Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord