FC Ter Apel ’96 en SVV’04 delen de punten

Geweldige comeback EMMS tegen WKE ’16
8 oktober 2018
Tweede thuisnederlaag op rij voor ZZVV
8 oktober 2018

FC Ter Apel ’96 en SVV’04 delen de punten

In een wedstrijd gekenmerkt door “bloed – zweet en tranen” moesten beide ploegen uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Een wedstrijd waar SVV’04 dicht bij de eerste overwinning van dit was, maar in de slotfase van de wedstrijd wist FC Ter Apel ’96 toch nog de gelijkmaker te scoren. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.

SVV’04 kon deze middag weer beschikken over Frank Schoemakers die vanwege een blessure de eerste wedstrijden van de competitie moest missen.

SVV’04 liet vanaf het begin zien dat het voor 3 punten naar ter Apel was afgereisd en begon gretig aan de wedstrijd, het was echter FC Ter Apel ’96 dat via een toegekende strafschop op voorsprong kwam.  Arjan Heidekamp benutte dit buitenkansje namens FC Ter Apel ’96.

Het was hierna FC ter Apel ’96 dat door deze benutte strafschop vleugels kreeg  en kans na kans creëerde om de voorsprong verder uit te bouwen; in de 32e  minuut doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel,  in de 36e minuut belande een schot op de paal.

Svv’04 zich ondanks het aandringen van FC Ter Apel’96 te herpakken en dat werd uiteindelijk beloond  met een doelpunt;  Een vrije bal die door Lars Koopmeiners perfect werd ingebracht,  werd in de rebound ingekopt door Michel Kerkdijk.

Vlak voor rust was diezelfde Lars Koopmeiners en 2 spelers van FC ter Apel ’96 betrokken bij een ongelukkige botsing waarbij 2 spelers van FC ter Apel ‘96 met bebloed gezicht op de grond bleven liggen en een bezoek aan het ziekenhuis moesten brengen om zich aan de verwondingen te laten behandelen.

Na rust een ander beeld FC Ter Apel ’96 wellicht aangeslagen door het verlies van 2 spelers kwam niet meer aan voetballen toe, terwijl SVV’04 beter ging voetballen.

In de 63e minuut was het Jessie Rotmensen die uit een vrije bal de bal in het doel kopte en SVV’04 op voorsprong bracht.

Echter wist SVV’04 deze voorsprong niet over de eindstreep te trekken,  want het was in de 88e minuut aanvoerder Jasper Jalving die een vrije bal wist binnen te tikken,   en uiteindelijke de 2-2 eindstand op het scorebord liet aantekenen.

De wedstrijd werd in de eindfase  nog ontsierd door een rode kaart voor een SVV’04 speler, het was de enige smet op deze overigens sportieve wedstrijd.

Opstelling SVV’04 : 1) Wiljo Wesselink 2) Matthijs Landman 3) Michel Kerkdijk 4) Jarno Gerrits 5) Rick Strijker ( Stan Sibon 6) Frank Schoemakers 7) Harmen Stuiver  8)Rick Piek                                                 9) Anne de Jonge (Bart Moes) 10) Lars Koopmeiners (Joost Thiele) 11) Jessie Rotmensen

Tekst: Gerrit Kerkdijk

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord