SC Angelslo pakt punt bij Vitesse`63

Slechte beurt Mariënberg in Holten
14 oktober 2018
Bloedeloos gelijkspel Fit Boys – Sc. Lutten
14 oktober 2018

SC Angelslo pakt punt bij Vitesse`63

Vitesse`63 geeft vanaf de aftrap direct druk en speelt snel de bal rond. SC Angelslo heeft moeite om mee te komen met het tempo en moet terug. Vitesse wil snel een goal maken maar SC Angelslo staat achterin goed te verdedigen. Na 20 minuten krijgt Vitesse een paar grote kansen om de score te openen maar deze worden allemaal gemist. SC Angelslo is slordig in het rondspelen van de bal en krijgt weinig mogelijkheden in de 1e helft. Na de rust komt SC Angelslo beter in de wedstrijd maar door een momentje van onoplettendheid achterin kan Sander van Dijk de bal makkelijk binnentikken in de 54e minuut. SC Angelslo knokt voor elke meter en er komen kansen op de gelijkmaker. In de 61e minuut is het dan raak als Sander Nijstad goed binnenschiet op een steekbal van Rick Zondag. Vitesse`63 wil meer en gaat achterin 1 op 1 spelen wat resulteert in een paar goede kansen om de wedstrijd te beslissen maar Doelman Jarno Brands geeft niets meer weg. Ook Angelslo krijgt nog een paar grote kansen om de wedstrijd te beslissen maar deze worden ook niet benut. In de 89e minuut scoort Rick Zondag nog maar deze wordt afgekeurd door buitenspel.

Over 2 weken gaat de strijd weer verder in de 4e klasse E als SC Angelslo thuis speelt tegen Nieuw Balinge 1.

 

Tekst:  Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord