Hoogeveen zaterdag moeizaam langs SCD’83

Lancering FC12 Magazine Editie II
19 oktober 2018
Mariënberg blijft rode lantaarndrager
21 oktober 2018

Hoogeveen zaterdag moeizaam langs SCD’83

Wedstrijd aanzien nauwelijks waard

In een wedstrijd die het aanzien nauwelijks waard was, heeft Hoogeveen opnieuw geen fout gemaakt. Thuis werd SCD’83 met 2-0 verslagen. Het kwam overigens in de eerste helft goed weg toen een doelpunt van de ploeg uit Dedemsvaart ten onrechte werd afgekeurd.

Lovend waren de woorden over de kwalitatief brede selectie waarmee Hoogeveen zaterdag het seizoen startte. Een enorme blessuregolf zorgt er op dit moment voor dat daar weinig meer van over is. Deze week werd Twan Reinders met ingescheurde enkelbanden toegevoegd aan het lange lijstje. De nood was zelfs zo hoog dat Kevin Kerssies vanuit de tweede selectie moest worden toegevoegd aan de wedstrijdselectie.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/moeizame-zege-3/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord