Protos terechte winnaar tegen Musselkanaal

 Landelijke primeur met AXIWI headsets krijgt vervolg bij het PWT
21 oktober 2018
Fotoverslag Tonego – Blauw Wit ’34
21 oktober 2018

Protos terechte winnaar tegen Musselkanaal

Protos wist met veel bezieling een veldoverwicht te creëren en was dan ook de terechte winnaar, 2-5.
Reeds na 5 minuten wist Stef Smit vanaf de achterlijn de inkomende Michel Overweg aan te spelen die de 0-1 kon binnenlopen. De volgende gevaarlijke aanval was wederom voor Protos, Stefan Meijering gaf een prima pass op de van rechts diepgaande Bram van der Veen, deze wist de bal langs de keeper te plaatsen maar laatste man Jorn Wiekens redde op de lijn. Na 35 minuten spelen kwam de 1ste grote kans voor Musselkanaal, na een vlotte combinatie kreeg Robin Gerlach de kans om hard uit te halen, zijn schot werd onderweg naar het doel licht getoucheerd waardoor Protos doelman Tim Bakker nog ter nauwer nood  met een mooie reflex kon redden. Vlak voor rust ging Bart Reinink het duel aan met de laatste man van Musselkanaal om daarna terug te leggen op Stefan Meijering die perfect Michel Overweg in scoringspositie bracht, deze drukte strak af en bracht de stand op 0-2. 5 Minuten na rust belandde een afgeslagen aanval bij Bram van der Veen die met een diepe bal Roy Soppe in de loop aanspeelde, deze behield alleen voor de keeper de rust en bracht de stand op 0-3. De volgende aanval van Musselkanaal belandde bij de vlak voor de Protos doelman staande Nick Bos, deze schoot in de draai de 1-3 binnen. Voor Protos leek er nog weinig aan de hand te zijn maar nadat Jorn Wiekens in de 72ste minuut uit een corner de 2-3 binnenschoot, kwam de spanning in de wedstrijd terug. Lang duurde dit echter niet, Michel Soppe speelde Michel Overweg in de diepte aan en deze legde vlak voor de keeper de bal breed op de mee gesprinte Tom Meijerink die het laatste zetje gaf, 2-4. 10 Minuten later liep Roy Soppe met een mooie sleep beweging de Musselkanaalster verdediging voorbij om daarna Michel Overweg aan te spelen die daarna de keeper uitspeelde en de 2-5 aantekende.
Volgende week krijgt Protos Ruinen op bezoek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord