Sprookje Hoogeveen duurt voort

Fotoverslag SV Pesse – SV Hodo
21 oktober 2018
Strijdvaardig Westerwolde neemt punt mee uit Smilde
22 oktober 2018

Sprookje Hoogeveen duurt voort

Periodetitel voor het grijpen

HOOGEVEEN – Oude tijden lijken te herleven in het Hoogeveense voetbal. Hoogeveen kent een droomstart in de Hoofdklasse en zette die droom zondag thuis tegen Fortuna Wormerveer voort. In een moeizame wedstrijd werd er met 3-0 gewonnen. Doordat de concurrentie punten verspeelde is het gat met nummer twee DEM nu vijf punten. Volgende week kan men hierdoor in de uitwedstrijd bij De Bataven de eerste periodetitel in de wacht slepen.

Een periodetitel zou betekenen dat Hoogeveen aan het eind van het seizoen mag strijden om promotie naar de derde divisie. Iets wat niemand voor aanvang van het seizoen voor mogelijk had gehouden. Toch blijft men bij Hoogeveen er nuchter onder en met beide benen op de grond staan. ‘We kijken niet naar de ranglijst, maar vooral naar onze eigen ontwikkeling. Als wat dat blijven doen, winnen we wedstrijden en kom je uiteindelijk wel uit op een goede klassering’, aldus trainer Nico Haak.
Het huidige succes neemt niemand de club echter meer af en het begint zowaar weer te leven. Iets wat ook terug te zien is in een stijgende aantal toeschouwers.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/sprookje-duurt-voort/

Foto: Janet van der Weij

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord