Svv ’04 krijgt te weinig in rommelige derby

Zoete zege voor DSC’65 in Zweeloo 
22 oktober 2018
EMMS legt agressief CEC over de knie
22 oktober 2018

Svv ’04 krijgt te weinig in rommelige derby

In de eerste helft van deze derby werd er veel strijd geleverd en kwamen beide teams niet aan het voetballen. Over de eerste helft valt dan ook weinig te melden. Twedo kwam, na een houdbare bal, gelukkig op een 1-0 voorsprong. Net voor rust kopte Emiel Wever uit een vrije bal op de lat.

Na de rust kwam SVV ’04 , mede door het inbrengen van twee wissels, duidelijk beter voor de dag. Gelijk werd Twedo overrompeld en dit resulteerde in drie goede kansen in de eerste vijf minuten na rust. Er werd nu goed gecombineerd en dit resulteerde in de 75e minuut in de terechte gelijkmaker. Uit een voorzet van Harmen Stuiver maakte Jessie Rotmensen de 1-1.  Twedo kwam er af entoe nog eenkeer dreigend uit, maar echt grote kansen leverde dit niet op.  Over de gehele wedstrijd had SVV ’04 een overwinning verdiend.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits (Matthijs Landman), 5 Martijn Scherpen , 6 Gerbrand Schoemakers, 7 Rick Piek (46e Harmen Stuiver), 8 Frank Schoemakers, 9 Emiel Wever, 10 Bart Moes (46e Lars Koopmeiners), 11 Jessie Rotmensen

Tekst & foto’s: Albert Vrielink (SVV 04)

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord