Hoogeveen loopt schade op in aanloop naar kraker tegen SC Elim

Mariënberg wint door eendracht sterk!
28 oktober 2018
SC Angelslo wint thuis van Nieuw Balinge
28 oktober 2018

Hoogeveen loopt schade op in aanloop naar kraker tegen SC Elim

Doelpuntloos gelijkspel

In aanloop naar kraker van volgende week tegen SC Elim liep Hoogeveen zaterdag tegen duur puntverlies op. In Hardenberg kwam men tegen Hardenberg’85 niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Het gat met Elim groeide hierdoor naar vijf punten, waardoor de druk er volgende week bij Hoogeveen vol op zal staan.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen SC Elim leeft enorm aan beide kanten. Het belooft dan ook weer een enorme happening te worden. Elim zal echter met veel zelfvertrouwen afreizen naar Hoogeveen met in het achterhoofd dat men een enorme dreun kan uitdelen in de strijd om het kampioenschap. Bij winst groeit het gat met Hoogeveen immers naar acht punten.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/doelpuntloos-gelijkspel/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord