Verdiende overwinning voor SVV ’04

Schoonebeek maakt pijnlijk kennis met onbekende tegenstander OVC’21
29 oktober 2018
EMMS in blessuretijd naast Raptim
29 oktober 2018

Verdiende overwinning voor SVV ’04

In de strijd om een plaats in de middenmoot heeft SVV’04 verdient gewonnen  van Musselkanaal, die hierdoor voorlaatste in de stand blijft. De eerste helft gaf een open wedstrijd waarin beide ploegen kansen creëerden. In de 21e minuut kwam SVV ’04 op voorsprong; na goed doorzetten van Jessie Rotmensen maakte Harmen Stuiver de 1-0. Dit werd de ruststand, die echter evengoed 2 – 2  had kunnen zijn.

Na de rust kwam SVV ’04 sterk uit de startblokken en na wat kleine kansen maakte Bart Moes in de 51e minuut er 2-0 van. Musselkanaal kwam bijna niet meer tot een goede aanval en SVV ’04 besliste de wedstrijd definitief door twee kopballen van Joost Thiele in de 64e en 68e minuut. Trainer Arthur van der Veen was na afloop tevreden met het resultaat en hoopt de stijgende lijn vast te houden.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker (81e Matthijs Landman), 3 Michel Kerkdijk, 4 Joost Thiele, 5 Martijn Scherpen , 6 Rick Piek , 7 Harmen Stuiver (52e Bart Moes), 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Emiel Wever(Arjen Kocks), 10 Frank Schoemakers , 11 Jessie Rotmensen

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord