Protos wint uit bij Dalen

ASV’57 neemt Mariënberg de Maat!
4 november 2018
Hoogeveen TV – samenvatting Hoogeveen – Hoogland
6 november 2018

Protos wint uit bij Dalen

Protos gaf weinig ruimte weg en had aan een handvol kansen genoeg om met 0-2 te winnen.
Dalen probeerde al combinerend door de Protos verdediging te komen maar deze gaf geen kansen weg. Protos had al een 1 op 1 kans met Dalen keeper Rick Braam laten liggen toen Bram Mittendorff snel uitverdedigde met een pass op Bram van der Veen, deze versnelde langs de lijn en legde daarna de bal op het hoofd van de mee opgekomen Michel Overweg, Michel kopte over de te ver voor zijn doel staande Rick Braam de 0-1 binnen. Dalen bleef het proberen maar kwam niet verder dan een rits corners. Protos speelde geconcentreerd en stond als team te spelen en kreeg vlak voor rust loon naar werken, op een te scherpe voorzet tastte de Daler doelman mis waardoor na enig gerommel Bart Reinink de 0-2 binnenschoot. Waar Protos keeper Frank Wasse voor rust nagenoeg niet in actie hoefde te komen moest hij na rust enkele hoge ballen uit de lucht plukken voor dat inkomende Daler spelers gevaarlijk konden worden. In blessure tijd kreeg Dalen nog een vrije trap die door Tijmen Venhorst werd binnen gekopt, scheidsrechter Hooge liet deze echter over nemen omdat hij de bal nog niet vrijgegeven had. Nog later in blessuretijd liep een Daler speler in de 16 m op de hakken van de in balbezit zijnde Dennis Spang wat om onbegrijpelijke redenen Dalen een penalty opleverde. Marijn Verdoold schoot dit cadeautje echter hard over waardoor Protos met een verdiende 0-2 overwinning van het veld ging.
Volgende week is Protos vrij.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord