Doortastend WKE wint verdiend van SVV ’04

Schoonebeek blijft door opnieuw nederlaag onderin bungelen
6 november 2018
ZZVV na sterke tweede helft ruim langs Hollandscheveld
6 november 2018

Doortastend WKE wint verdiend van SVV ’04

Er stond deze middag voor WKE’16 veel op het spel. Weg bij de onderste plaatsen. Dit was vanaf het begin te zien. Met veel inzet en lange ballen werd SVV’04 onder druk gezet. Dit resulteerde binnen het kwartier tot twee doelpunten door Sander Meertens. De eerste was een bekeken bal in de verre hoek over keeper Wesseling en de tweede door een mooi afstandsschot. De snelle en behendige Jozef Brink zorgde voor veel dreiging en Henk Bakker p van de eerste helft kwam SVV’04 beter in zijn spel en kreeg enkele kansen via Harmen Stuiver en Joost Thiele. In de rust wisselde Arthur van der Veen twee spelers en met het inbrengen van Lars Koopmeiners kwam er meer voetbal in het elftal. SVV’04 was gelijkwaardig aan WKE’16, maar het laatste kwartier liet de thuisploeg zien dat bij balverlies van de tegenstander en een snelle omschakeling WKE’16 zeer gevaarlijk is. Door Ferdy Poelman, en twee keer Henk Bakker werd de eindstand  5 – 0. Misschien een iets te geflatteerde, maar wel verdiende overwinning voor WKE’16.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker, 3 Michel Kerkdijk, 4 Joost Thiele, 5 Martijn Scherpen (46e Matthijs Landman), 6 Rick Piek , 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers (46e Lars Koopmeiners, 9 Emiel Wever(60e Arjen Kocks), 10 Frank Schoemakers , 11 Jessie Rotmensen

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord