SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

Lancering FC12 magazine #2 uitgesteld
7 november 2018
Volgens Bertjan Smit: CEC – Twedo
13 november 2018

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat deze middag een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en krijgt zelfs kans om op voorsprong te komen. Angelslo wordt wakker en gaat vanaf dat moment beter spelen en krijgt ook mogelijkheden en na 25 minuten is het raak als Glenn Eding via de rechterkant voorzet op Sander Nijstad en hij via een kluts de bal rustig binnentikt 1-0. MSC kan op dat moment alleen maar tegenhouden en de lange bal spelen en in de 41e minuut is het weer raak als Jeroen de Groot de 2-0 binnenschiet op een voorzet van Rick Zondag. Op slag van rust wordt het ook nog 3-0 als Jeroen de Groot opnieuw scoort maar ditmaal op een strakke voorzet van Sander Nijstad. Na de thee kan MSC geen vuist meer maken maar vecht voor elke meter en speelt best goed maar SC Angelslo geeft nog meer druk en er volgen meerdere kansen om snel verder uit te lopen. In de 60e minuut is het dan weer raak voor SC Angelslo als verdediger Nino Pitta de 4-0 binnenschiet uit een vrije bal van Gezim Luli. MSC probeert nog een goal te forceren maar SC Angelslo geeft niets weg deze middag en voetbalt prima. In de 63e minuut valt de 5-0 als Jeroen de Groot voorzet op spits Rick Zondag die hard binnenschiet. In de 69 minuut is het alweer raak als Dennis Gossen de 6-0 prachtig in de lange hoek binnenschiet als Sander Nijstad hem vrij voor de keeper zet. In de slotfase zet Sander Nijstad zelf met een prachtige’volley’ de eindstand van 7-0 op de klok door een voorzet van verdediger Mohamed Maghri. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Tiendeveen en gaat de strijd verder in de 4e Klasse – E.

 

Tekst: Wietze de Jong.

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord