Geen doelpunten bij SVV ’04 tegen Ruinerwold

DSC’65 thuis eenvoudig langs Witteveense Boys 
19 november 2018
EMMS in de tweede helft ruim langs Protos
19 november 2018

Geen doelpunten bij SVV ’04 tegen Ruinerwold

In een gelijk opgaande wedstrijd werden uiteindelijk de punten terecht gedeeld. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. In de eerste helft was de kopbal van aanvoerder Brinkman van Ruinerwold dicht bij een doelpunt, maar een prima reflex van de doelman Wesseling voorkwam de 0 – 1. Aan de andere kant was Jessie Rotmensen dicht bij een doelpunt , maar via keeper en paal werd het een corner. Voor de rust kregen beide ploegen nog een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, maar deze werden niet benut.

De tweede helft gaf een sterker SVV ’04 en Ruinerwold kwam nog sporadisch tot een tegenaanval. Buiten wat kleine kansjes voor SVV’04 viel er weinig te genieten. Vlak voor het eindsignaal kwam Ruinerwold nog dicht bij een doelpunt, maar tot opluchting van het thuispubliek ging de kopbal van Kristian de Bruin naast.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Joost Thiele (61e Robin Barelds), 3 Michel Kerkdijk, 4 Lars Koopmeiners, 5 Rick Strijker 6 Rick Piek , 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers (75e Stan Sibon), 9 Emiel Wever(58e Arjen Kocks), 10 Frank Schoemakers , 11 Jessie Rotmensen

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord