Protos verliest van EMMS

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen
19 november 2018
Hoogeveen overtuigend langs hekkensluiter RKHVV
19 november 2018

Protos verliest van EMMS

EMMS creëerde in de 2de helft de meeste kansen en won daarmee verdient met 0-3.
Beide teams gaven weinig ruimte weg waardoor er weinig uitgespeelde kansen ontstonden. EMMS kreeg na 25 minuten spelen zijn 1ste kans, een voorzet vanaf de linker flank werd bij de 1ste paal aangetikt maar verdween voorbij de 2de paal over de achterlijn. Enkele minuten later werd een voorzet van Dennis Spang door Stefan Meijering ingeschoten maar gestopt door EMMS keeper Wessel Kriens. Daarna was het Protos keeper Frank Wasse die redding bracht op een schot van Maurice Kosse. 10 Minuten voor rust bereikte de sterk spelende Hessel Doek met een lange pass Bram van der Veen bij de 2de paal, diens schot was te zacht om het Wessel Kriens lastig te maken. Op slag van rust kwam Maurice Kosse alleen op het Protosdoel aan maar Mark van der Veen wist met een sliding een schot te voorkomen. Direct na rust bracht EMMS speler Jordi v.d. Heijden de Protos doelman in de problemen waarna in de rebound Jord Anbergen kon binnenschieten, 0-1. Protos bleef lange tijd zicht houden op een gelijk spel maar wist zich geen uitgespeelde kansen te creëren. 10 Minuten voor het einde besliste Yuri Hertsenberg de wedstrijd, na een snelle uitval was de prima keepende Frank Wasse kansloos op diens inzet, 0-2. Protos gooide nog eenmaal alles op de aanval maar  kreeg daardoor in blessuretijd nog een treffer van Erik Kosse tegen, eindstand 0-3.

Volgende week speelt Protos uit tegen CEC.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord