Punt voor DSC’65 bij Wijster

Schoonebeek komt tegen negental van KSC niet verder dan gelijkspel
26 november 2018
Puntendeling SVV’04 – Weerdinge
26 november 2018

Punt voor DSC’65 bij Wijster

DSC’65 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Wijster. Na een spannende pot tussen twee gelijkwaardige ploegen bleek de beginstand ook de eindstand (0-0). Hierdoor wist DSC’65 voor de achtste keer op rij ongeslagen te blijven en blijft het de vierde positie in de vierde klasse behouden.

De wedstrijd tussen de nummers 4 en 5 van de competitie toonde vooral dat beide ploegen niet veel voor elkaar onder doen. In een harde doch faire wedstrijd wist zowel groenwit als witgroen te voorkomen dat er gescoord werd door de tegenstander. De beste kansen waren wel voor DSC’65. In de eerste helft was Boris Luttikhuizen met twee fraaie kopballen dichtbij, maar hij wist het leer net niet tussen de palen te krijgen.

In het tweede bedrijf bleef er strijd over en weer en wist ook Wijster tot een aantal beloftevolle aanvallen te komen. Doelman Dennis Schiphorst Haalweide en zijn defensie wisten deze echter zonder al te veel problemen onschadelijk te maken. Ook DSC’65 was een aantal keren dichtbij. Een schot van Jasper Bunskoek ging net over en Rick Sewuster zag een inzet door de doelman weggebokst worden. Het dichtst bij een treffer kwam Boris Luttikhuizen. Na een puike aanval wist hij opnieuw met het hoofd gevaar te stichten. Hij wist de doelman in de lucht te kloppen, maar helaas voor DSC’65 ging ook deze kopbal net over.

De laatste grote mogelijkheid was voor Wijster, maar doelman Dennis Schiphorst Haalweide wist op fraaie wijze te voorkomen dat een knappe actie leidde tot een doelpunt. Zo bleef het bij 0-0 In Wijster.

DSC’65 ontvangt zondag op het eigen sportpark De Hoop het Ommer OVC’21. Wijster gaat op bezoek bij VIOS.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord