Hoogeveen zaterdag herstelt zich tegen koploper

FC12 Magazine verkrijgbaar vanaf 7 december
28 november 2018
Mariënberg schiet de bok in Hengelo
2 december 2018

Hoogeveen zaterdag herstelt zich tegen koploper

Doelpuntloos gelijkspel

Hoogeveen zaterdag heeft zich herstelt na de blamage van vorige week tegen BSVV. Thuis werd koploper SVM op 0-0 gehouden. De ploeg van trainer Edward Sabandar speelde gretig en legde bij vlagen aardig voetbal op de mat. Het gebrek aan scorend vermogen breekt de ploeg op dit moment echter even op.

Hoogeveen startte voor het eerst weer met Guido ten Cate in de basis. De routinier maakte als spits de negentig minuten vol en deed dat zeker niet onverdienstelijk. Bij vlagen zagen de supporters de oude Ten Cate die met fraaie passjes strooide.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/gelijkspel-tegen-koploper/

Foto: Gerjo Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord