SC Angelslo verliest van Onstwedder Boys

Mariënberg schiet de bok in Hengelo
2 december 2018
VV Protos ruim langs vv Sleen
2 december 2018

SC Angelslo verliest van Onstwedder Boys

Beide ploegen beginnen sterk aan de wedstrijd met pittige duels en mooie aanvallen. In de eerste 10 minuten hebben beide ploegen al meerdere kansen om de score te openen maar deze blijven onbenut. In de 12e minuut komt SC Angelslo op achterstand als Onstwedder Boys een strafschop krijgt als Nino Pitta de bal per ongeluk tegen zijn hand krijgt en Gerko Scheper de 0-1 binnen schiet. Als Nils Tuyn nog in de zelfde minuut de bal voorzet op Sander Nijstad schiet hij prachtig met een volley binnen en is de stand al weer gelijk. Onstwedder Boys gaat vanaf dat moment iets beter spelen en Angelslo is wat slordig in balbezit. In de 39e minuut verliest SC Angelslo de bal knullig achterin en Anne Wilzing is er als de kippen bij en schiet simpel de 1-2 binnen. Angelslo is even aangeslagen maar gaat verder met goed voetbal maar gaat niet goed met de kansen om die ze krijgen. Ali Arslan staat voor rust nog 2 keer voor Keeper  Rein Koudstaal maar deze staat geweldig te spelen en pakt beide ballen. Na de rust begint SC Angelslo gelijk druk te zetten om zo snel mogelijk de gelijkmaker te forceren. Er volgen meerdere kansen maar  Onstwedder Boys geeft niets weg. In de 75e minuut wordt de wedstrijd beslist door opnieuw Gerko Scheper die door een individuele actie de 1-3 binnenschiet. SC Angelslo knokt en geeft alles maar komt niet meer tot score. In de slotfase kan Spits Gerko Scheper nog een goal maken maar hij stift op de lat zo dat de eindstand 1-3 blijft. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij SJS en gaat de strijd verder in de 4e klasse E

Tekst:   Wietze de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord