Nieuwe trainers voor vv Schoonebeek en SVV ’04

Vanaf nu verkrijgbaar! Het FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’ editie II
6 december 2018
Korfbaluitslag bij Mariënberg – Kloosterhaar
9 december 2018

Nieuwe trainers voor vv Schoonebeek en SVV ’04

Jorden Abel trainer v.v. Schoonebeek in het seizoen 2019/2020

Het bestuur van v.v. Schoonebeek en de kersverse technische commissie zijn verheugd om te kunnen meedelen dat Jorden Abel in het seizoen 2019/2020 hoofdtrainer wordt bij de v.v. Schoonebeek. Jorden Abel is 35 jaar, geboren in Erica, woonachtig in Emmen en werkt als accountmanager bij Quality Coating Twente.

Na meerdere gesprekken (met de technische commissie, het bestuur, kader en spelers) met de heer Abel, is de conclusie dat er veel vertrouwen is om Jorden Abel aan te stellen als hoofdtrainer van de v.v. Schoonebeek voor het seizoen 2019/2020.

Jong maar toch ervaren, fanatiek en ambitieus zijn woorden die goed passen bij deze trainer. Hij voetbalde zelf bij Erica’86, Sc Erica en Borger zaterdag maar moest vanwege een hardnekkige knieblessure al vroegtijdig stoppen met voetballen. Hij was jeugdtrainer bij Sc Erica, Erica’86, HZVV, Germanicus, Veendam 1894, Olde Veste’54 en Excelsior’31 en is momenteel ook jeugdtrainer bij de JO19 van JCO in Ommen. Zijn eerste stappen als trainer bij de senioren zette hij bij DKB uit De Krim waar hij drie seizoenen trainer was en hij staat momenteel voor het derde seizoen aan het roer bij SVV’56 uit Sibculo.

Jorden heeft ondertussen Schoonebeek 1 al meerdere keren zien voetballen en heeft veel zin en vertrouwen om het volgende seizoen bij v.v. Schoonebeek de sportieve uitdaging aan te gaan. We wensen Jorden veel succes in het lopende seizoen bij SVV’56 en zien uit naar de samenwerking in het komende seizoen.

Philippe Karhof  (48) uit Beilen wordt m.i.v. seizoen 2019-2020  de nieuwe hoofdtrainer van SVV’04.

Na een sabbatical van een jaar is Philippe  op zoek gegaan naar een leuke club die past bij zijn ambitie en gedrevenheid. Hij is o.a. hoofdtrainer geweest bij vv. de Weide, Ruinen en ass.trainer bij SVBO. Als actief voetballer heeft hij in het eerste van vv. Hoogeveen en Beilen gespeeld. Uit de gevoerde gesprekken met de Technische Commissie is gebleken dat hij veel ambitie toont, een uitgesproken voetbalvisie heeft.

Het bestuur is van mening dat zij met de keuze van Philippe Karhof een goede opvolger gevonden hebben voor de vertrekkende Arthur van der Veen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord