Drie keer FC12 Magazine in 2019

Topper v.v. EMMS tegen FC Ter Apel’96 blijft onbeslist
11 december 2018
Mariënberg onderuit op Moscou!
16 december 2018

Drie keer FC12 Magazine in 2019

Inderdaad! Door de vele vraag en de positieve reacties zullen we in 2019 drie edities uit gaan brengen met verhalen over het voetbal uit de regio’s: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Borger/Odoorn. Niet de uitslagen, maar de herkenbaarheid en het ultieme zaterdag- en zondaggevoel staat centraal in ons magazine. Zo spreken we wederom met clubmensen, brengen we de jeugd in beeld, groundhoppen we langs de velden en bieden we een podium voor het vrouwenvoetbal.

Uiteraard kunnen we die niet alleen en zijn wij op korte termijn op zoek naar:
– Tekstschrijvers
– Fotografen
(Op vrijwillige basis)

Heeft uw verenigingen een leuk verhaal, schroom niet en contact ons via info@fc12.nl.

Het uitbrengen van een magazine kan uiteraard niet zonder adverteerders. Heeft uw onderneming affiniteit met voetbal uit de regio en steunt u ons initiatief, dan zoeken wij u! Wij zijn te bereiken via info@fc12.nl en 06 131 782 47.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord