Hoogeveen zaterdag eenvoudig langs Fit Boys

Mariënberg onderuit op Moscou!
16 december 2018
ZZVV boekt eindelijk eerste thuiszege
18 december 2018

Hoogeveen zaterdag eenvoudig langs Fit Boys

Hoogeveen zaterdag heeft na een reeks mindere wedstrijden eindelijke weer eens een zege behaald. Thuis tegen Fit Boys was er geen vuiltje aan de lucht en won men vrij eenvoudig met 3-0. Qua resultaat tankte men dan ook weer wat zelfvertrouwen. Dat geldt nog niet voor het vertoonde spel.

Bij Hoogeveen startte Julian Mol na veel blessureleed eindelijk in de basis. Hij zag zijn ploeg ook goed starten. Na zes minuten stuurde Guido ten Cate Marcel Linthorst weg die vervolgens doelman Peter Jan Oosting kansloos liet. Een geweldige opsteker voor Hoogeveen dat de laatste weken zo moeizaam scoorde.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/winst-tegen-fit-boys/

 

Foto: Taede Klunder

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord