De FC12 Voetbalquiz

Door de ogen van Bertjan Smit: FC Ter Apel ’96 – vv Musselkanaal
18 december 2018
Samenvatting Lutten – vv Hoogeveen
23 december 2018

De FC12 Voetbalquiz


FC12 gaat de regio rond! Speciaal voor voetbalverenigingen, vriendengroepen, en kroegen hebben wij een echte voetbalquiz ontwikkelt! ‘De FC12 Voetbalquiz’. Maar liefst 100 vragen over over voetbal. Van WK tot EK, van Eredivisie tot Champions league en van Europa League tot de vijfde klasse zaterdag. Kortom: Je algemene voetbalkennis wordt aardig op de proef gesteld! 

Stel je voor: Een kantine vol met fanatieke deelnemers die gebrand zijn om te winnen. De een weet veel van het Nederlandse voetbal, de ander kent de Champions League op z’n duimpje en weer een ander heeft het voetbal uit de regio goed in beeld. Naast de strijd ook een geweldige- en gezellige avond voor de leden van de vereniging.

Uiteraard komen we ook graag bij jouw vereniging langs! Een avondvullend programma kost slechts € 125,00! Vraag snel naar de mogelijkheden via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord