Protos komt tekort tegen SVV ’04

Samenvatting Lutten – vv Hoogeveen
23 december 2018
ZZVV na zinderende ontknoping naar tussenronde Protos Weering
2 januari 2019

Protos komt tekort tegen SVV ’04

Bij Protos waren bij enkele spelers de naweeën van de 1ste ronde van het PWZ-toernooi zichtbaar, waardoor het als team te kort kwam om aanspraak op punten te kunnen maken, eindstand 3-0.
Reeds na 2 minuten spelen opende SVV’04 de score, na balverlies op het middenveld wist Lars Koopmeiners Protos keeper Frank Wasse met een afstandsschot te verrassen, 1-0. De volgende kans in de wedstrijd was na 15 minuten spelen voor Protos, Robin Soppe werd diep gestuurd maar zijn afrondende schot werd door SVV’04 keeper Wiljo Wesseling met de voeten weggewerkt. Protos leek meer in de wedstrijd te komen maar miste de nauwkeurigheid om de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Nadat Michel Overweg op aangeven van Dennis Spang zijn 1ste kans voorlangs schoot, belandde een voorzet van wederom Dennis uiteindelijk voor Michel’s voeten, maar zijn strakke schot werd door de SVV’04 keeper weg gebokst. Daarna kreeg Bart Moes voor SVV’04 een kans om te scoren, zijn inzet werd echter door Protos doelman Frank Wasse weggewerkt. De prima spelende Stan van der Veen legde na 35 minuten spelen de bal achter de SVV’04 achterhoede waar Michel Overweg gelijk met SVV’04 keeper Wiljo Wesseling bij de bal was, waardoor deze kans niet meer dan een ingooi voor Protos opleverde. Protos leek zich naar de gelijkmaker te vechten maar op slag van rust wist Bart Moes na een snelle uitval de 2-0 te scoren. Na rust miste Protos de overtuiging om de achterstand nog goed te maken terwijl SVV’04 vooral de snelheid uit de wedstrijd haalde. Na wat kleine kansjes over en weer legde  een kwartier voor het einde Bart Reinink de bal op het hoofd van de inkomende Bram Mittendorff, deze kopte echter net langs het doel. Uiteindelijk scoorde Gerbrand Schoemakers 5 minuten voor het eindsignaal, na een vlot lopende aanval, de 3-0.

Nu het eindelijk winterstop is kan Protos zal zich weer richten op het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord