Samenvatting halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

ZZVV na zinderende ontknoping naar tussenronde Protos Weering
2 januari 2019
Fair Play prijs 2018 voor VKW
4 januari 2019

Samenvatting halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

HoogeveenTV maakte de volgende samenvatting:

Met twee ploegen was Hoogeveen vertegenwoordigd tijdens de halve finales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Hoogeveen zaterdag deed het uitstekend maar miste op doelsaldo de tussenronde van aanstaande woensdag. Vijfvoudig winnaar Hoogeveen zondag deed het minder en werd laatste in de poule die werd gewonnen door ASVB voor ZZVV. Hoogeveen TV was hier bij en maakte een samenvatting van de avond.  https://www.youtube.com/watch?v=tfHtaxjjNX8

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord