FC12 & UC Print zoeken de samenwerking op!

Edgar Voortman genomineerd voor sportvrijwilliger gemeente Emmen
25 januari 2019
Bertjan Smit: Oude wijn
29 januari 2019

FC12 & UC Print zoeken de samenwerking op!


Doen wat je leuk vindt en hierdoor elkaar versterken met als doel: Het FC12 Magazine ‘Voebal uit de regio’ op de kaart te zetten!

Peter Möhlmann (FC12 Media & Entertainment) en Dennis Schomaker (UCPrint) bundelen hun krachten om zo het voetbal in de regio Zuid-Oost Drenthe nog meer body te bieden. Door taken als inhoud (Peter) en commercie (Dennis) te verdelen, zal de kwaliteit een enorme impuls krijgen!

In 2019 zullen drie magazines verschijnen waarin vooral de herkenbaarheid en het ultieme zaterdag- en zondaggevoel voorop staat om het voetbal uit de regio in beeld te brengen. Daarnaast wil het magazine een verbindende factor zijn tussen verschillende verenigingen. Met items over verschillende clubs, vrijwilligers, de jeugdafdeling, de vrouwen, de vedetten en het eerste elftal zal de eerst volgende editie in april gelanceerd worden!
Kijk voor meer informatie op www.fc12.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord