Emiel ten Hoor: ‘Meer punten pakken met vv DZOH’

Protos en EMMS in Balans, 1-1
3 februari 2019
Westerwolde en Hoogersmilde spelen gelijk
4 februari 2019

Emiel ten Hoor: ‘Meer punten pakken met vv DZOH’

De eerste wedstrijden na de winterstop zijn gespeeld! De tweede seizoenshelft is begonnen. Samen met verschillende selectiespelers kijken vooruit naar het restant van de competitie. Vandaag spreken we Emiel ten Hoor, middenvelder van vv DZOH uit Emmen.

Ten Hoor (23) woont in Groningen en volgt daar de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Iedere dinsdag en donderdag reist hij op en neer naar Emmen om te trainen. ‘Je moet er wat voor over hebben!’

Goede en slechte wedstrijden
‘Wisselend’, zo omschrijft Ten Hoor de eerste seizoenshelft van DZOH. ‘Als er wordt gekeken naar de stand, staan wij op de tiende plaats met vijftien punten (met nog 2 wedstrijden in te halen) wat natuurlijk niet heel best is. Toch zaten er ook hele goede wedstrijden bij, waarbij je zou verwachten dat we hoger op de ranglijst zouden staan.  Afgelopen zomer zijn drie spelers vertrokken en is er één bijgekomen. Het team is dus aardig bij elkaar gebleven wat voor een goede sfeer in de groep zorgt. Voorafgaand van dit seizoen wist ik zelf eigenlijk niet wat het seizoen ging brengen maar in de loop van de eerste seizoenshelft kreeg ik het vermoeden dat dit wel eens een leuk seizoen kon gaan worden.We hebben bij vlagen echt goed voetbal laten zien en prima resultaten geboekt, maar aan de andere kant ook zelden zulke slechte wedstrijden gespeeld. Bijna geen enkele wedstrijd zijn wij hard onderuitgegaan maar toch, de stand op de ranglijst kan en moet beter.’

Vijfde plek
‘Meer punten pakken’, dat is het eerst dat Ten Hoor zegt over de tweede seizoenshelft. ‘Iedereen is op dit moment ook zo goed als fit. Dit was de eerste seizoenshelft helaas niet het geval. Hierdoor hebben we veel moeten schuiven in de opstelling. Als ik naar de ranglijst kijk, staat iedereen heel dicht bij elkaar. Dit maakt de competitie ook wel spannend!   Alleen Pelikaan S staat terecht bovenaan, daaronder is iedereen aardig gelijk aan elkaar. Ik zou er ook niet raar van opkijken als wij aan het eind van het seizoen op de vijfde plek zouden eindigen met eventueel een periode erbij! Met aan het eind van het seizoen nog twee derby’s voor de boeg tegen FC Klazienaveen en Drenthina kan het nog wel eens een leuk einde worden. Hopelijk kan ik zelf ook nog mijn 1e officiële doelpuntje meepikken dit seizoen’, aldus de middenvelder.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord