SC Angelslo verliest uit bij SCN (2-1)

Schoonebeek hervat competitie met onverdiende nederlaag
11 februari 2019
ZZVV knokt zich naar een punt tegen SCD’83
11 februari 2019

SC Angelslo verliest uit bij SCN (2-1)

SC Angelslo en SCN  beginnen aardig aan de wedstrijd met goed positiespel maar de harde wind zorgt er voor dat veel passes niet aankomen.  SC Angelslo wacht af en laat SCN het spel maken in het begin van de wedstrijd. SCN krijgt in de 9e minuut al een kansje maar doelman Brands staat op de goede plek. Na een half uur krijgt SC Angelslo wat meer grip op de wedstrijd maar krijgt weinig mogelijkheden. SCN moet even terug maar houd stand en komt vlak voor rust zelfs op voorsprong als Marco Bruinsma na een counter binnentikt. Na de rust kan SC Angelslo ook geen vuist maken en krijgt geen grip op SCN. De wedstrijd gaat over en weer met veel balverlies van beide kanten. In de 72e minuut komt SCN op 2-0 als Wilmar Pastoor door een fout in de verdediging de bal hard binnenschiet. SC Angelslo knokt maar komt niet door de achterhoede van SCN heen. Vanuit een corner wordt het nog 2-1 als Gezim Luli vanuit een kluts binnenschiet. SC Angelslo speelt lange ballen in de slotfase maar zonder resultaat. Volgende week staat de Derby tegen SVBO op het programma en gaat de strijd weer door in de 4e klasse E.

                                                                                                                      Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord