SC Angelslo makkelijk over SVBO heen in derby

Voetbalvereniging NKVV zoekt trainer
18 februari 2019
Wie wordt Beltona Topscorer van de regio?
18 februari 2019

SC Angelslo makkelijk over SVBO heen in derby

Door: Wietze de Jong

SC Angelslo begint sterk aan de wedstrijd en laat SVBO zien dat er niets te halen valt deze middag. Na hoog tempo en direct druk zetten schiet Gezim Luli  al in de 11e  minuut de 1-0 binnen op een voorzet van Nils Tuijn. SVBO kan geen grip op de wedstrijd krijgen moet terug. Door balverlies in de verdediging krijgt opnieuw Gezim Luli de bal op de 16 meterlijn en hij schiet 2 minuten later al de 2-0 binnen. SVBO herpakt zich een beetje maar kan alleen maar de lange bal hanteren op spits Nick Klingenberg , maar de verdediging staat goed bij SC Angelslo. In de 40e minuut komt Angelslo op 3-0 als Nils Tuijn in de linkerhoek binnenschiet op een lange pass van Haso Garazlic. SC Angelslo gaat door met druk zetten en SVBO komt er niet aan te pas. Vlak voor rust wordt de wedstrijd al beslist als Gezim Luli zijn 3e goal maakt door een foute terugspeelbal in de verdediging van SVBO 4-0.

Na de thee gaat SVBO beter spelen en in  de 54e minuut wordt het 4-1 als er even niet opgelet wordt achterin bij SC Angelslo. Nu wordt het meer een wedstrijd en beide ploegen knokken voor elke meter en krijgen meerdere mogelijkheden om te scoren. In de 81e minuut is het weer raak voor Angelslo als Ali Arslan na een solo Nils Tuijn vrij voor de keeper zet en hij verwoestend uithaalt 5-1. SVBO gaat ondanks  de grote achterstand door met voetballen maar SC Angelslo is gewoon beter deze middag. In de 87e minuut wordt het zelfs 6-1 als Nils Tuijn zijn 3e van de middag binnenschiet op een prachtige voorzet van invaller Joran Spoor. SVBO maakt nog een goal in blessuretijd vanuit een vrije bal en zet de eindstand op 6-2. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Trainer Andre Steenhuis die de weg naar boven weer hebben gevonden. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord