Voetbalvereniging NKVV zoekt trainer

ZZVV boekt knappe zege en brengt SVM eerste nederlaag toe
18 februari 2019
SC Angelslo makkelijk over SVBO heen in derby
18 februari 2019

Voetbalvereniging NKVV zoekt trainer

Voetbalvereniging NKVV uit Dalerpeel, waarvan het eerste elftal uitkomt in de 5e klasse van het zaterdagvoetbal district Noord, is een levendige dorpsvereniging met twee senioren elftallen, fanatieke vrijwilligers en betrokken supporters. Daarnaast heeft het een samenwerkingsverband inzake jeugdteams met de verenigingsnaam NKvvProtos én het vrouwenvoetbal met de verenigingsnaam NGC vrouwen.

Voor het seizoen 2019-2020 is de club op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor de eerste selectie van NKVV, die de trainingen verzorgt op dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding tijdens wedstrijden voor zijn of haar rekening neemt.

De trainer moet de ambitie hebben om het eerste elftal op een hoger niveau te brengen, waarbij van hem of haar wordt verwacht dat hij/zij rekening houdt met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub.

Profiel van de ideale kandidaat:

– De trainer/coach is minimaal in het bezit van het TC3/UEFA C diploma;

– De trainer/coach is sociaal en communicatief vaardig;

– De trainer/coach toont betrokkenheid bij de club;

– De trainer/coach is een team-builder.

Het takenpakket bestaat uit:

– Training van de eerste selectie op dinsdag- en donderdagavond.

– Begeleiden van coachen van het eerste elftal tijdens wedstrijden.

– Het vertegenwoordigen van het eerste elftal van NKVV intern (bestuur, supporters) en extern (pers).

Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om per E-mail te reageren. U wordt verzocht uw motivatie inclusief CV te sturen naar info@nkvv.nl

Na een selectie op CV worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met een vertegenwoordiging van het bestuur en de technische staf. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Bennie Pol (voorzitter) – 06 5379118

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord