Hoogeveen TV – samenvatting SWZ Boso Sneek – Hoogeveen

Fotoverslag: Witteveense Boys – sv Hodo
19 februari 2019
Meike Steffens (18) : ‘Uitwisseling levert flink wat ervaring op’
21 februari 2019

Hoogeveen TV – samenvatting SWZ Boso Sneek – Hoogeveen

Hoogeveen plaatste zich woensdagavond voor de achtste finales van de KNVB Beker door eersteklasser SWZ Boso Sneek met 0-2 te verslaan. Eenvoudig ging het niet. Ondanks een veldoverwicht bleef de Friese thuisploeg lang overeind. In de 68e minuut brak Björn Zwikker echter de ban en liep de ploeg van Nico Haak in de slotfase via Sadik Spijodic nog verder uit. In de volgende ronde wacht nu de winnaar van het duel tussen Urk en HZVV. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel in Sneek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord