Protos ruim langs Ruinerwold

Hoogeveen TV – samenvatting Hollandscheveld – Hoogeveen zaterdag
3 maart 2019
SVV’04 pakt 3 punten tegen Sleen
4 maart 2019

Protos ruim langs Ruinerwold

Door Gert Plas

Protos was de gehele wedstrijd de sterkere ploeg en won met ruime cijfers, 0-5.
Na een half uur spelen legde Dennis Spang zijn voorzet bij de 2de paal waar Michel Overweg kwam inlopen en de bal vrij kon binnenkoppen, 0-1. Op slag van rust wist Protos nogmaals te scoren, Robin Soppe ging eerst een kopduel met de laatste man van Ruinerwold aan om daarna achter de doorgeschoten bal aan te gaan en deze  nog juist voor de uitgekomen Ruinerwold doelman Jemson van ’t Hooge op te pikken en binnen te tikken, 0-2. Direct na rust combineerden Roy en Robin Soppe zich door de Ruinerwold verdediging maar was het doelman Jemson van ’t Hooge die het afrondende schot van Roy Soppe wist te keren. Protos bleef de wedstrijd domineren en na een uur spelen was het Bram van der Veen die handig in de 16m van zijn tegenstander wegdraaide en in de korte hoek binnenschoot, 0-3. Ruinerwold had deze middag weinig in te brengen en wist zich maar 1 kans te creëren die door goed ingrijpen van Mark van der Veen tot corner werd gewerkt. Een kwartier voor het eindsignaal was het wederom Bram van der Veen die op aangeven van Roy Soppe binnenschoot, 0-4. Kort erop kreeg Protos een corner welke door Bram Mittendorff bij de 2de paal werd binnengekopt.

Volgende week krijgt Protos Musselkanaal op bezoek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord