SVV’04 pakt 3 punten tegen Sleen

Protos ruim langs Ruinerwold
3 maart 2019
Een geslaagde voetbalquiz bij vv Schoonebeek
9 maart 2019

SVV’04 pakt 3 punten tegen Sleen

Door: Albert Vrielink

Het was een wedstrijd, net als het weer deze middag; belabberd!

SVV ’04 begon nog goed aan de wedstrijd en creëerde gelijk enkele kansjes. In de 13e minuut kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong door een knappe vrije bal van Lars Koopmeiners. Hierna ging SVV’04 mee in het spel van Sleen, veel lange ballen op de voorhoede spelers, goede combinaties zagen de toeschouwers amper meer.

Sleen kwam naar een half uur spelen op 1-1 door een prachtig afstandsschot van Arjan Goeree. In de daarop volgende aanval maakte Jessie Rotmensen een doelpunt die echter op aangeven van de grensrechter werd afgekeurd wegens buitenspel. Wouter Eiting maakte even later de 1-2 na weifelend ingrijpen van de keeper en verdediger van SVV’04. Op slag van rust kreeg de thuisploeg nog de mogelijkheid op de gelijkmaker naar een overtreding op Frank Schoemakers binnen het strafschop gebied. De strafschop werd echter naast geschoten door Lars Koopmeiners. Na de rust bracht trainer Arthur van der Veen twee verse krachten in het veld, echter het spelniveau bleef bedenkelijk. Beide ploegen speelden op een zeer matig niveau. In de 60e minuut kwam de thuisploeg toch op gelijke hoogte. Een corner kwam bij Jessie Rotmensen die er wel raad mee wist; 2-2.

SVV’04 moest het deze middag hebben van de spelhervattingen; de 3-2 door een kopbal van Rick Piek kwam voort een vrije bal van Lars Koopmeiners. Vlak voor tijd kreeg Sleen spits Derek Slot nog een kans voor open doel, maar keeper Wiljo Wesseling redde knap. Het enige positieve van deze middag voor SVV’04; 3 punten erbij.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker (65e Matthijs Landman), 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Martijn Scherpen, 6 Gerbrand Schoemakers (46e Robin Barelds), 7 Rick Piek, 8 Lars Koopmeiners, 9 Arjen Kocks (46e Bart Moes), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord