Een geslaagde voetbalquiz bij vv Schoonebeek

SVV’04 pakt 3 punten tegen Sleen
4 maart 2019
Hoogeveen zaterdag loopt schade op bij SCD’83
10 maart 2019

Een geslaagde voetbalquiz bij vv Schoonebeek

Sinds enkele maanden heeft vv Schoonebeek een eigen supportersvereniging. Een aantal vrijwilligers nam het initiatief om de op deze manier iets voor de club te kunnen betekenen. Na een succesvolle feestavond was het gisteravond tijd voor de FC12 Voetbalquiz!

Maar liefst twintig teams namen het in een bomvolle kantine tegen elkaar op om de felbegeerde eerste prijs. De vragen varieerden van simpel tot extreem moeilijk. Na verschillende themaronden (o.a. Panini plaatjes, trainers, paspoort, voetbal uit de regio, Nederland en Europees voetbal) mochten de ‘Golden oldies’ zich de winnaar van de avond noemen. Zij gingen er vandoor met kaarten voor FC Groningen. De tweede prijs werd beloond met kaarten voor Heracles Almelo en de mannen die de derde plek binnen sleepten mogen zich gaan buigen over een aantal interessante voetbalboeken!

Een geslaagde avond! FC12 bedankt de supportersvereniging van vv Schoonebeek voor de samenwerking! 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden om bij uw vereniging een FC12 voetbalquiz te organiseren? Neem vrijblijvend contact op via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord