Hoogeveen zaterdag loopt schade op bij SCD’83

Een geslaagde voetbalquiz bij vv Schoonebeek
9 maart 2019
Mariënberg kansloos na half uur in Almelo!
10 maart 2019

Hoogeveen zaterdag loopt schade op bij SCD’83

Door Gerjo Stegeman

DEDEMSVAART – Zes wedstrijden op rij stapte Hoogeveen zaterdag als winnaar van het veld. Het leidde tot een sprong op de ranglijst en weer een sprankje hoop op de titel. Zaterdag kwam er echter een eind aan deze reeks en bleef men in Dedemsvaart tegen SCD’83 steken op een 1-1 gelijkspel.

Hoogeveen heeft het altijd lastig tegen SCD en dat was zaterdag niet anders. Daar kwam nog eens bij dat beide ploegen te maken kregen met een zwaar veld en een harde wind. Hoogeveen-trainer Edward Sabandar zweepte zijn manschappen dan ook op tijdens de warming-up en benadrukte het belang van een snelle openingstreffer.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/schade-hoogeveen-zaterdag/

Hoogeveen zaterdag liep sinds lange tijd weer eens schade op. Onder zware omstandigheden verspeelde men in Dedemsvaart twee dure punten. Tegen SCD’83 nam Hoogeveen nog wel een voorsprong, maak kwam de thuisploeg uiteindelijk toch nog langszij. De wedstrijd eindigde dan ook in 1-1. Hoogeveen TV maakte een samenvatting.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord