MSC en SC Angelslo delen de punten

Mariënberg kansloos na half uur in Almelo!
10 maart 2019
Hoogeveen TV – samenvatting Hoogland – Hoogeveen
10 maart 2019

MSC en SC Angelslo delen de punten

Door Wietze de Jong

Een moeilijke middag voor beide ploegen in een wedstrijd met snoeiharde wind en regen. Goed voetbal is eigenlijk onmogelijk maar strijd is er wel. In de eerste helft heeft MSC het betere van het spel met de wind mee en komt in de 35e minuut op 1-0 door een fout achterin. Angelslo knokt maar er komen weinig mogelijkheden om tot score te komen . Na de thee is SC Angelslo beter en zet MSC onder druk die op dat moment lange ballen naar voren gaat spelen. In de 52e minuut kantelt de wedstrijd als Emiel de Vries een rode kaart krijgt waar geel op zijn plek zou zijn. SC Angelslo gaat met 10 man verder en is op dat moment de betere ploeg. In de 60e minuut schiet Nils Tuijn de 1-1 binnen en in de 64e minuut mist Ali Arslan nog een strafschop. SC Angelslo dendert door en in de 69e minuut schiet Jeroen de Groot de 1-2 binnen. MSC geeft zich nog niet gewonnen en wordt weer sterker en krijgt nu ook weer mogelijkheden en in de 86e minuut wordt het 2-2 door een klutsbal achterin. Nog geen 2 minuten later schiet MSC zelfs de 3-2 binnen en denkt de wedstrijd te hebben beslist. SC Angelslo geeft alles met een man minder en schiet alle ballen naar voren op spits Jeroen de Groot. In de 93e minuut schiet Nils Tuijn hard op doel en als de bal wordt losgelaten is Jeroen de Groot er als de kippen bij en schiet de 3-3 binnen.

Een terechte uitslag in zware omstandigheden waar beide trainers mee konden leven. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen Tiendeveen en deze dag zal in het teken staan van Kika.

                                                                                              Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord