SVV’04 pakt opnieuw drie punten

Ploeterend DSC’65 verliest van Sweel
11 maart 2019
EMMS geeft voorsprong uit handen bij CEC
11 maart 2019

SVV’04 pakt opnieuw drie punten

Door: Albert Vrielink

Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Aalders speelde SVV’04 een goed eerste half uur. Zelf creëerde het verschillende kansen en gaf Twedo geen kans om gevaarlijk te worden. Uit een voorzet van Bart Moes scoorde Gerbrand Schoemakers al vlot de 1 – 0. Binnen het half uur stond de 2 – 0 op het scorebord; een vrije bal werd door Lars Koopmeiners keurig in de bovenhoek gemikt. Hierna werd Twedo gevaarlijker en uit een voorzet van Lars Tietema kopte Mark Rabbers de 2 – 1 binnen. Ook na de rust was Twedo gevaarlijker dan SVV’04 en dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker door Daniel Mulder. Mede door de moeilijke omstandigheden (door de regen werd het veld moeilijk bespeelbaar) werd het laatste half uur het voetbal er niet beter op. Beide ploegen gingen door voor de winst en over en weer ontstonden er verschillende kansen. Na ruim een uur spelen komt uit een steekpass van Jessie Rotmensen de 3 – 2 op het scorebord. Doelpuntenmaker; Bart Moes. Hierna zette Twedo alles op alles  en stuurde laatste man Jeroen van den Ham mee naar voren om de gelijkmaker te scoren. Hierdoor ontstonden er verschillende kansen voor de thuisploeg , die echter vergaten om te scoren en de wedstrijd definitief te beslissen.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker (60e Arjen Kocks), 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Martijn Scherpen, 6 Gerbrand Schoemakers, 7 Rick Piek, 8 Lars Koopmeiners, 9 Bart Moes (79e Matthijs Landman), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord