Hoogeveen TV – samenvatting Hoogeveen – De Bataven

Westerwolde weet weer wat winnen is
17 maart 2019
SVV’04 onderuit bij vv Musselkanaal
18 maart 2019

Hoogeveen TV – samenvatting Hoogeveen – De Bataven

Door: Gerjo Stegeman

Hoogeveen won zondag de wedstrijd in extremis. De ploeg van trainer Nico Haak oogde na het zware programma vermoeid en had met name in de tweede helft niets in te brengen tegen de gasten uit Gendt die een 1-0 achterstand ombogen in een 1-2 voorsprong. Die stand stond na 90 minuten ook op het scorebord. Hoogeveen rechtte echter nog één keer de rug en Björn Zwikker, die ook al de openingstreffer scoorde, zorgde voor het onmogelijke door twee keer te scoren. Hoogeveen won hierdoor alsnog met 3-2. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord