Hoogeveen zaterdag blijft ook tegen Hardenberg’85 ongeslagen

Kennissessie voetbalarbitrage Ladies Night in Nieuw-Schoonebeek
12 maart 2019
Mariënberg verslaat DES Nijverdal
17 maart 2019

Hoogeveen zaterdag blijft ook tegen Hardenberg’85 ongeslagen

Tekst: Gerjo Stegeman – foto: Albert Stegeman

HOOGEVEEN – Hoogeveen zaterdag bleef voor de negende keer op rij ongeslagen. Thuis werd Hardenberg’85 moeizaam met 0-2 verslagen. Doelman Raymon Slot groeide uit tot de man van de wedstrijd, door zijn ploeg een aantal keren op de been te houden. Daarnaast pikte spits Roy Strijker weer eens een doelpuntje mee.

De laatste twee onderlinge confrontaties eindigden in 0-0 en zaterdag leek het er lange tijd weer op dat dit de einduitslag zou zijn. Beide ploegen hadden veel moeite met de harde wind, waardoor goed voetbal bijna onmogelijk was.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/winst-tegen-hardenberg85/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord