SC Angelslo verliest thuis van Tiendeveen

Mariënberg verslaat DES Nijverdal
17 maart 2019
Loting 8e editie Offerein Voetbaltoernooi
17 maart 2019

SC Angelslo verliest thuis van Tiendeveen

Door: Wietze de Jong

Op een goed bespeelbaar veld maar met weer harde wind gaat de wedstrijd van start. Tiendeveen begint goed en heeft gelijk in het begin al kans op de voorsprong maar Keeper Brands tikt de bal net uit de hoek. Angelslo krijgt geen grip op Tiendeveen dat beter speelt. In de 21e minuut krijgt Tiendeveen een strafschop en Ismael Ucan schiet goed binnen 0-1. Daarna gaat SC Angelslo beter spelen en krijgt nu een paar kansen achter elkaar. In de 34e minuut is de stand weer gelijk als Dennis Gossen een vrije bal in een keer binnen schiet. Na de rust gaat het gelijk op met beide ploegen maar door foutjes achterin komt Tiendeveen in de 66e minuut op 1-2 door Yusuf Ucan en in de 77e minuut op 1-3 door opnieuw Ismael Ucan. SC Angelslo knokt en krijgt daarna veel kansen maar de bal wil er niet in. Een lange bal naar voren van Tiendeveen met de wind mee komt in de 80e minuut opnieuw bij Ismael Ucan en hij schiet de 1-4 binnen en beslist de wedstrijd. SC Angelslo komt nog op 2-4 in de 88e minuut als opnieuw Dennis Gossen een vrije trap hard binnenschiet. Een vervelende maar terechte nederlaag voor SC Angelslo die volgende week op bezoek gaat bij FDS uit Havelterberg.

                                                                                                  Wietze de Jong.                                        

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord