Samenvatting + interviews Hoogeveen – MSC

Koploper Pesse pakt ook bij Schoonebeek de volle winst
25 maart 2019
Opnieuw geen punten voor DSC’65
25 maart 2019

Samenvatting + interviews Hoogeveen – MSC

Door: Gerjo Stegeman

Hoogeveen heeft opnieuw een lastige clip omzeild in de strijd om de titel in de Hoofdklasse. Thuis werd revanche genomen op MSC dat eerder dit seizoen nog met 4-1 te sterk was. De Hoogeveners toonden net als vorige week tegen De Bataven weer veerkracht. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam men in de tweede helft op achterstand. Twee treffers van Tom Heerkes zorgden echter voor de ommekeer en Saber Hendriks stelde de winst in de slotfase definitief veilig. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord