Sleen en SVV’04 in evenwicht

Opnieuw geen punten voor DSC’65
25 maart 2019
Door de ogen van Bertjan Smit: vv CEC – WKE ’16
25 maart 2019

Sleen en SVV’04 in evenwicht

Door: Albert Vrielink

In een redelijke eerste helft had SVV ’04 het iets betere spel, wat enkele kansen opleverde, die helaas niet werden omgezet in doelpunten. Een voorzet van Martijn Scherpen belande op de lat en Rick Piek liet twee mogelijkheden onbenut. Aan de andere kant miste de spits van Sleen een open kopkans. De tweede helft redde de keeper van Sleen knap op een schot van Rick Piek, maar een minuut later was het toch raak voor SVV’04; een voorzet van Gerbrand Schoemakers werd na enig gerommel uiteindelijk in het doel gewerkt door Jessie Rotmensen. Hierna kreeg Sleen goede mogelijkheden op de gelijkmaker, maar de voorwaartsen hadden het vizier niet op scherp staan. In de 65e minuut maakte Sleen de gelijkmaker; een schot van Mohammed Abdi werd van richting veranderd en keeper Wesseling was kansloos. Het spelpeil werd er niet beter op en SVV’04 had aan het eind van de wedstrijd nog geluk dat Joost Thiele op de doellijn redding bracht. Beide ploegen hadden ook niet meer verdient dan een punt.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman (60e), 3 Michel Kerkdijk, 4 Joost Thiele, 5 Rick Strijker, 6 Gerbrand Schoemakers, 7 Rick Piek , (60e Arjen Kocks)  8 Martijn Scherpen, 9 Bart Moes (80e Mark Heijnen), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord