SVV’04 verliest nipt van WKE’16

Westerwolde boekt zwaarbevochten zege op Sellingen
31 maart 2019
Bizar scoreverloop leidt tot nederlaag Schoonebeek
1 april 2019

SVV’04 verliest nipt van WKE’16

Door: Albert Vrielink / foto’s Gerrit Kerkdijk

WKE’16 moest voor aanvang van de wedstrijd noodgedwongen Henk Bakker al wisselen voor Jozef Brink. Deze tegenvaller voor WKE was in het begin van de wedstrijd niet van invloed op het spel. Binnen 10 minuten stond WKE’16 voor met 1 – 0; Harold Wolters kwam over de vleugel goed door en gaf een niet te missen kans aan Jochem Scholten. Na een half uur spelen kwam er weer over de links een mooie voorzet die werd ingekopt door Ferdy Poelman, maar een knappe redding van keeper Wesseling voorkwam een doelpunt. Hierna kwam SVV’04 beter in de wedstrijd en dit resulteerde voor de rust in een 2 – 1 voorsprong; Eerst zette Matthijs Landman goed voor en even later deed Rick Piek hetzelfde. Beide keren stond Bart Moes op de juiste plaats. Op slag van rust kwam een verdw.aalde voorzet nog op de lat bij SVV’04.

Na de rust ging het gelijk op, maar na 10 minuten spelen was de keeper van SVV’04 te laat met uitkomen en kopte Robin Maat de gelijkmaker. I de 66e minuut kwam WKE’16 op een voorsprong door een diagonaal schot van Hinke Scholten. In de tegenaanval kreeg SVV’04 een strafschop die echter door Bart Moes te slap werd ingeschoten en keeper Kok pakte de bal klemvast. In de slotfase ontstonden nog wat kleine kansjes over en weer, maar doelpunten vielen er niet meer.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Joost Thiele , 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Martijn Scherpen, 6 Gerbrand Schoemakers (6e Matthijs Landman) 7 Rick Piek (60e Arjen Kocks), 8 Martijn Scherpen, 9 Bart Moes (Rick Strijker), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord