Lancering FC12 Magazine editie voorjaar 2019

In gesprek met: Albert Koops
2 april 2019
Trouwe HZOD-leden in het zonnetje gezet
7 april 2019

Lancering FC12 Magazine editie voorjaar 2019

Met trots presenteren wij alweer onze derde editie van het FC12 Magazine, oftewel editie voorjaar 2019!

De laatste tijd hebben we ons weer enorm verdiept in het voetbal uit de regio Zuidoost Drenthe en we kunnen melden dat het ons gelukt is om weer een geweldig magazine op de markt te brengen!

In 2019 richten we ons volledig op de regio Zuidoost Drenthe en kunnen we mededelen dat de magazines gratis verkrijgbaar zijn via alle voetbalverenigingen in de gemeente Emmen en Coevorden en via onze site fc12.nl.

In de eerste editie van 2019 komen veel verenigingen aan bod: Zo praten we met René Gerdes, voorzitter vv SVBO, over presteren en het plezier bij zijn club en Roelie Otten over het clubhuis van vv Sleen. Ook komt Drenthina clubman Reinout Meijer aan het woord en hebben we een portret over de topscorer van vv Zandpol, Stefan Knuppe. Verder hebben we een gesprek met de vrienden van vv Dalen over hun samenwerking met de club. Daarnaast een poster en fotoreportage over sc. Erica en vv Weerdinge en bezoeken we de vrouwen van sc. Angelslo. Albert-Jan Benjamins vertelt over zijn ervaringen als scheidsrechter, Bert-Jan Smit neemt ons mee naar de historie van vv CEC en Edwin Westland bezocht Cvv Germanicus. Tot slot hebben Tjeerd Arendsz en Leo Oldenburger weer rake columns over het voetbal uit de regio geschreven. Kortom: ‘Een bomvol magazine!’

Vanaf maandag 15 april a.s. verkrijgbaar! Maar nu al te bestellen via www.fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord