WKE ’16 maatje te groot voor Protos

Samenvatting Fit Boys – Hoogeveen zaterdag
7 april 2019
Hoogeveen herovert koppositie Hoofdklasse
7 april 2019

WKE ’16 maatje te groot voor Protos

Het 1ste kwartier ging het nog gelijk op maar daarna liet Protos het speelveld te groot, 5-0.
Na een half uur spelen kwam WKE”16 op voorsprong, Ferdy Poelman punterde de bal in de hoek na een flitsende aanval door de Protos verdediging, 1-0. Even later zag Lorenzo Hindriks zijn afstandsschot via de paal het veld weer inkomen. Protos had het voorin moeilijk en wist zich voor rust geen kansen te creëren.  Kort na rust werd Henk Bakker vrijgespeeld en deze bracht WKE”16 met een geplaatste bal op 2-0. In de 55ste plaatste Rik Meijerink de bal achter de WKE’16 verdediging waar Michel Overweg opdook om de bal over keeper Wim Kok te schieten maar helaas voor Protos op de lat. 10 Minuten later was het aan de andere kant wel weer raak, een snelle counter werd door Ferdy Poelman afgerond, 3-0. Protos stond te ver uit elkaar te voetballen waardoor het beter voetballende WKE’16 kansen kreeg. 10 Minuten voor het einde werd Henk Bakker met een mooie steekbal vrijgespeeld en deze scoorde de 4-0 waarna even later Ferdy Poelman een corner wist binnen te koppen en de eindstand op 5-0 bracht.

Komende zaterdag krijgt Protos SVV’04 op bezoek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord