SVV’04 boekt overwinning op CEC

EMMS wint avondwedstrijd van SV Twedo
8 april 2019
Zwaar gehavend DSC’65 strijdend ten onder
8 april 2019

SVV’04 boekt overwinning op CEC

Op deze zonnige zondagmiddag boekte SVV’04 een 2-1 overwinning op CEC, werd het in de uitwedstrijd op 24 februari nog een gemakkelijke overwinning, deze zondag tapte CEC uit een ander vaatje en maakte het SVV’04 op sommige momenten best moeilijk.

Het was binnen 50 seconden al raak voor SVV’04 dat heel gretig aan de wedstrijd begon en in de eerste de beste aanval schoot Rick Piek vanaf rechts de bal snoeihard tegen de touwen.

SVV’04 zakte na dit snelle doelpunt wat terug, en CEC was wakker geworden door de snelle goal en stoorde de opbouw van de verdediging van SVV’04 door vroeg druk te zetten, en hanteerde veelvuldig de lange bal, deze portie werklust werd uiteindelijk beloond met een doelpunt, Jordy Eggengoor bracht in de 22e minuut CEC  dan ook terecht op gelijke hoogte.

Joost Thiele moest in de 36e minuut het veld verlaten vanwege een blessure, voor hem kwam Mathijs Landman in de ploeg.

Na een 1-1 ruststand was het SVV’04 die jaagde op een doelpunt wat uiteindelijk lukte het was Bart Moes die uit een mooie aanval van SVV’04 de 2-1 liet aantekenen.

Over de hele wedstrijd gezien was het een terechte overwinning ook gelet op het aantal doelrijke kansen die door SVV’04 werden gecreëerd, maar de aanvallers van SVV’04 stuiten op de sluitpost van CEC Gerben Springer die zijn ploeg in de race hield en behoedde voor een grotere achterstand.

De overigens sportieve wedstrijd werd in de blessuretijd helaas ontsierd door de 2 rode kaarten voor een speler van CEC en een speler van SVV’04.

Over het wel of niet terecht gegeven rode kaart aan de speler van SVV’04 werd nog lang na afloop van de wedstrijd gediscussieerd.

De volgende wedstrijd voor SVV’04 is aanstaande zaterdagavond uit tegen PROTOS een wedstrijd waarnaar uitgekeken wordt.

Opstelling SVV’04:

1) Wiljo Wesseling, 2) Joost Thiele (36” Mathijs Landman), 3) Michel Kerkdijk

4) Jarno Gerrits 5) Martijn Scherpen 6) Rick Piek 7) Arjen Kocks (45” Rick Strijker) 8) Lars Koopmeiners, 9) Bart Moes (71” Mark Heijnen) 10) Frank Schoemakers 11) Jessie Rotmensen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord